Zupa w proszku jest bardzo wygodnym, niedrogim daniem, stosowanym na całym świecie. Precyzyjne pomiary wilgotności podczas przetwarzania zupy zapewniają produkt, który lepiej smakuje i dłużej zachowuje swoje właściwości. Pomiar wilgotności pomaga również ograniczyć ilość odpadów i przestoje w produkcji.
MoistTech posiada 40 lat wiedzy i doświadczenia w zakresie technologii testowania wilgotności. Z pomocą naszych partnerów branżowych opracowaliśmy IR-3000, czujnik wilgotności o wysokiej dokładności i niezawodności, aby zapewnić wydajną pracę linii do przetwarzania zup w proszku i uzyskać najwyższej jakości wyniki.
Czujnik IR-3000 do pomiaru wilgotności zupy w proszku wykonuje natychmiastowe, bezdotykowe pomiary wilgotności, jak również temperatury, tłuszczu, białka i innych parametrów.
W porównaniu z innymi czujnikami wilgotności zupy w proszku, IR-3000 pomaga obniżyć koszty energii oraz ograniczyć czas rozruchu i przestojów. Nasze pomiary wilgotności są starannie skalibrowane, aby pomóc wyeliminować marnotrawstwo produktów, a to z kolei może skutkować wyższą marżą zysku.
Jeśli chcesz uzyskać więcej informacji na temat naszego czujnika wilgotności zupy w proszku, skontaktuj się z nami już dziś.